Medlemskap

BLI EN DEL AV KYSTLAGET!


Meld deg inn ved å sende SMS:

"kysten, fødselsår, Fredrikshald" til 2090

Alle med interesse for kystkultur vil ha glede av å være medlem hos oss! Du trenger ikke å eie egen båt for å være medlem, tvert i mot får du som medlem mulighet til å låne og bruke kystlagenes båter!


Fredrikshald Kystlag er en del av forbundet Kysten og innmelding skjer derfor via Forbundet Kysten.


Som medlem kan du delta på turer, kurs, seminarer og en rekke andre aktiviteter i regi av ditt lokale kystlag. I tillegg får du tidsskriftet KYSTEN fem ganger i året, og du støtter vårt politiske arbeid for å sikre kystens kulturarv for fremtiden. Medlemskapet koster 500 kr. 


KLIKK HER for å melde deg inn, eller send SMS "kysten, fødselsår, Fredrikshald" til 2090. Da blir første kontigent lagt til telefon regningen din.


Vil du gi bort et medlemskap i gave? Kontakt oss på forbundet@kysten.no eller på telefon 22 42 42 82.

FORDELER VED MEDLEMSSKAP

ET SOSIALT MILJØ  MED KYSTKULTUR

Har du en særlig interesse for båt eller fiske, kystkultur eller kysthistorie? Da passer du godt inn i vårt miljø! Vi har et trivelig miljø med aktitiveter som fiskekonkurranser, sildebord mm. Vi arbeider for å styrke Haldensernes identitet som kystfolk.

MAGASINET KYSTEN

Medlemmer får 5 utgaver av magasinet kysten årlig! Bladet inneholder spennede reportasjer fra yrkelivet ved kysten, maritim barnelitteratur, portretter,  matoppskrifter, forbundsnytt, kontakt informasjon og mye mye mer.

AKTIVITETER

Medlemmer får tilbud om å delta på Kystlagets aktiviteter gjennom året.

I tillegg håper vi våre medlemmer vil delta på sosiale sammenkomster og bidra til å fremme Kystlagets formål innen å fremme lokal kysthistorie og kystkultur.